top

Herfra vores verden går

Grønblog

Blog

Side 3 af 5
   12345   

Mød os på bryllupsmesse i Scandinavian Congress Center på søndag
17. januar 2014

For første gang efter en årrække i finanskrisens skygge er vi allerede booket til en række bryllupslørdage i 2014 – faktisk til flere brylluper end vi havde i hele 2013.


Læs mere
The usual suspects!
14. januar 2014

The usual suspects? Næppe, men nok et af Danmarks stærkeste teams af forsvarsadvokater med den landskendte stjerneadvokat Michael Juul Eriksen i spidsen..


Læs mere
Afsløring: dårlige portrætter på valgplakater i Aarhus-området skyldes misbrug
19. november 2013

På denne valgdag kan vi bringe en afsløring af stor format, der forklarer, hvorfor portrætterne af politikerne på valgplakaterne i Aarhus er så uendeligt ringe.


Læs mere
Workshop i Finland – nu som eksperter!
25. oktober 2013

Vi har i den foregangne weekend afholdt en workshop/seminar i Finland for den finske professionelle fotograforganisation. Efter en længere flyvetur fra Aarhus til Kastrup over Arlanda til Helsinki og derfra 3½ time med tog til Seinäjoki langt oppe i Finland følte vi os langt uden for lands lov og ret.


Læs mere
Lærke brager ind i Art Studio med bravour med Michael i hælene
4. oktober 2013

Ved sidste weekends midtvejsmøde i Art Studio blev den forsinkede årlige billedkonkurrence afholdt. Eventen foregik på Slottet i Horsens, måske bedre kendt som fængslet og onde tunge vil vide, at det var tyveri ved højlys dag, ja så mange medaljer tog Lærke sig af i sin debut i den årlige billedkonkurrence.


Læs mere
Ganske rammende forbrugeroplysning – du får hvad du betaler for
16. august 2013

Vi står af og til over for kunder, der mener, at en kineserramme er god nok eller fin nok. Vi kan kun fortælle, at vores rammer er lidt dyrere, fordi de er lavet af rigtigt kernetræ og fordi de er malet og fordi samlingerne slutter helt tæt og fordi de holder og fordi de ikke suger fugt og udvider sig.


Læs mere
Covershoot til CD for verdenssopran Lisa Tjalve
15. august 2013

I foråret havde vi fornøjelsen af at have sopran Lisa Tjalve på besøg i studiet. Lisa, der i mange år har boet i Berlin, havde set de billeder, som vi har lavet for designer Sine Strøm, og havde besluttet at vi skulle være fotografer på hendes næste udgivelse..


Læs mere
Sommerferie (til 30.7.) og Tall Ships Race i Aarhus
1. juli 2013

Så er det sommer (og fortæl lige vejrguderne det: dette skrives i silende regn), og vi skal have genopladet batterierne.


Læs mere
Kunsten at snige sig ind på en farlig frikadelle (hundedoping)
25. juni 2013

Vi kan nu afsløre en af vores allerdyberste hemmeligheder – i hvert fald når det kommer til fotografering af dyr og især hunde. Vi stiller os nu op i køen af de mange, der er gået til bekendelse det seneste års tid og indrømmer: JO, vi har brugt doping.


Læs mere