top

Herfra vores verden går

Grønblog

Blog

Side 2 af 5
   12345   

Troværdighed, troværdighed og troværdighed
3. april 2014
Ejendomsmægleren siger ‘beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed’, når han/hun bliver spurgt om, hvad der er vigtigst ved salg af en ejendom.Som fotografer siger vi, at det vigtigste aspekt i et erhvervsportræt er troværdighed (vi behøver vist ikke gentage det tre gange ;-)).


Læs mere
Pregnant on Location – skal du være blandt de sidste 3 deltagere?
22. marts 2014

Er du gravid og har du lyst til at deltage i dette fantastiske projekt, der sætter en ny standard for graviditetsoptagelser on location, så er det bare med at kontakte os, så du kan få en af de eftertragtede pladser .


Læs mere
Bølge og Strand skulptur af Hans J Wegner – en lidt anderledes opgave
10. marts 2014

“Det umulige klarer vi med det samme, miraklerne tager lidt længere tid!”.


Læs mere
Bryan Rice – god vind i dansk melodi grandprix
8. marts 2014

På en iskold vinterdag i Københavnfor nylig tog Lærke nedenstående billeder af Bryan Rice, som i aften i Odense går på scenen i det danske melodi grandprix. Vi ønsker ham god vind.


Læs mere
Verdens sejeste optiker på 4 hjul!
14. februar 2014

Sidste år tog vi en serie billeder i studiet, hvoraf et pryder bilen, og en række situationsbilleder on location hos kunder. Men vi manglede lige billedet, der viser hvor sej Dorthe er.


Læs mere
Mindful photography – personlighed kommer indefra
7. februar 2014

Kunsten – for en fotograf – er at fjerne glasklokken, der skjuler hvem den portrætterede i virkeligheden er, så personligheden kommer igennem på billedet.


Læs mere
Det afgørende øjeblik
25. januar 2014

Det afgørende øjeblik – l’instant decisif som Henri Cartier-Bresson ville have sagt – er et magisk øjeblik.


Læs mere
Capture One-workshop for Colour Art
22. januar 2014

I mandags afholdte vi en workshop for Colour Art-medlemmer i forbindelse med CAP’s vintermøde i Haderslev. Efter weekendens bryllupsmesse drønede vi søndag aften afsted til Haderslev, hvor vi i selskab med gode kolleger nød god mad og drikke..


Læs mere
Bryllupsmesse 2014
20. januar 2014

En flot besøgt bryllupsmesse var det i søndags i Scandinavian Congress Center og det officielle besøgstal oversteg faktisk også sidste års messe..


Læs mere