top

Grønblog

12. december 2012

Guldmedalje til Michael

Vi har i det forgangne år ikke deltaget mere end en gang (helt tilbage i marts) i de månedlige billedkonkurrencer i engelske SWPP, så det var lidt af en overraskelse at der forleden dumpede en guldmedalje ind med posten. 

 Rent faktisk fik Michael guldmedaljen ved gennemgang af årets bedst placerede billeder der ikke havde fået en guldmedalje i første omgang. Og hvordan kan det så være? 

 Jo, i England er man nok en kende mere traditionelle med graviditetsbilleder og sagt på rent dansk så er engelske graviditetsbilleder ofte lidt gammeldags og lidt for pysse-nysse med draperingerne i lysrød siffon osv. 

Og mange dommere er måske også lidt bonerte, så vores gæt er at en yngre dommer med et mere moderne syn på sagen har forstået at gud rent faktisk skabte os nøgne uden hår og pels, og følgeligt bedømt billedet på dets egne meritter snarere end ud fra en bedaget social betragtning. 

 Vi er naturligvis stolte over guldmedaljen og smukke Kristina og hendes to børn er med garanti lige så stolte over resultatet..


Relaterede dokumenter:

Internationale hædersbevisninger i sommervarmen

Man skulle synes at sommeren er et sikkert hit i Bourgogne! Sol, varme og god fransk vin hører nærmest uløseligt sammen. Men som de siger ‘en svale gør ingen sommer  ;-).  

Men denne juli-sommerdag faldt der på 6 timer mere regn end i hele juli i et normalt år. Temperaturen mindede mest af alt om et forkølet dansk aprilvejr.


Læs mere
Lærke brager ind i Art Studio med bravour med Michael i hælene

Ved sidste weekends midtvejsmøde i Art Studio blev den forsinkede årlige billedkonkurrence afholdt. Eventen foregik på Slottet i Horsens, måske bedre kendt som fængslet og onde tunge vil vide, at det var tyveri ved højlys dag, ja så mange medaljer tog Lærke sig af i sin debut i den årlige billedkonkurrence.


Læs mere
Lærke og Michael henter prestigefuld QEP anerkendelse i FEP

Lærke Grønborg og Michael Grøn sørger for, at danske fotografer endnu engang sætter igen Danmark på det europæiske fotograflandkort.


Læs mere
Medaljestorm i Art Studio

Lærke holdt igen sit indtog i Art Studio med eftertryk. 2 guldmedaljer, 1 sølv og 1 bronze, da hun for blot anden gang deltog i Art Studios årlige billedkonkurrence.


Læs mere
Michael henter guldmedalje igen igen

Tågen begynder at lette og trætheden at sætte ind, men når man samtidig får at vide at man (Michael) fik en guldmedalje i FEPs årlige billedkonkurrence, så kan man pludselig lidt mere alligevel.


Læs mere