top

Grønblog

22. december 2012

Michael henter guldmedalje igen igen

Klokken har passeret 17.00 – denne 22. dag i december: alle julegaver er afhentet og vi skal lige love for at det har været et par travle måneder. 

 Rent faktisk lukkede og låste vi døren for juleferien kl. 15, og de sidste to timer har vi forsøgt at klare hovedet. 

 Tågen begynder at lette og trætheden at sætte ind, men når man samtidig får at vide at man (Michael) fik en guldmedalje i FEPs årlige billedkonkurrence, så kan man pludselig lidt mere alligevel. 

 Og en guldmedalje i det selskab – det har man lov at være stolt af – især set i lyset af de fornemme billeder som deltog i konkurrencen, og også selv om de 3 første pladser gik til 3 fantastiske spanske fotografer – i det hele taget må man sige at trods landets finanskrise og økonomisk kaos er spanske fotografer de førende i Europa pt. 

Du kan læse mere på FEP’s nyhedsside (http://www.europeanphotographers.eu/news) Og hvad fik du så guld for? Det ved vi ikke endnu, så derfor viser vi alle 3 indsendte billeder.


Relaterede dokumenter:

Guldmedalje til Michael

Rent faktisk fik Michael guldmedaljen ved gennemgang af årets bedst placerede billeder der ikke havde fået en guldmedalje i første omgang. Og hvordan kan det så være?.


Læs mere
Internationale hædersbevisninger i sommervarmen

Man skulle synes at sommeren er et sikkert hit i Bourgogne! Sol, varme og god fransk vin hører nærmest uløseligt sammen. Men som de siger ‘en svale gør ingen sommer  ;-).  

Men denne juli-sommerdag faldt der på 6 timer mere regn end i hele juli i et normalt år. Temperaturen mindede mest af alt om et forkølet dansk aprilvejr.


Læs mere
Lærke brager ind i Art Studio med bravour med Michael i hælene

Ved sidste weekends midtvejsmøde i Art Studio blev den forsinkede årlige billedkonkurrence afholdt. Eventen foregik på Slottet i Horsens, måske bedre kendt som fængslet og onde tunge vil vide, at det var tyveri ved højlys dag, ja så mange medaljer tog Lærke sig af i sin debut i den årlige billedkonkurrence.


Læs mere
Lærke og Michael henter prestigefuld QEP anerkendelse i FEP

Lærke Grønborg og Michael Grøn sørger for, at danske fotografer endnu engang sætter igen Danmark på det europæiske fotograflandkort.


Læs mere
Medaljestorm i Art Studio

Lærke holdt igen sit indtog i Art Studio med eftertryk. 2 guldmedaljer, 1 sølv og 1 bronze, da hun for blot anden gang deltog i Art Studios årlige billedkonkurrence.


Læs mere