top

Grønblog

14. maj 2013

Graviditetsprojekt – deltagere søges

eg er på udkig efter 20 gravide henover sommeren og eftersommeren som har mod på at deltage i et panelprojekt, hvor vi skal lave graviditetsbilleder on location som det hedder på nudansk. 

Det betyder, at vi skal ud i ‘virkeligheden’ og skabe en serie kunstbilleder, hvori du indgår som gravid. Vi vil forsøge at lave kontrapunktbilleder, hvor den enkelte gravide bliver taget både i naturlige omgivelser, dvs. skov, strand mv. og på rå, industrielle steder. 

 Du kan være helt rolig – vi skal nok sørge for at optagelsen sker i et adstadigt og sikkert tempo så du kan følge med uden at overanstrenge dig..

Når jeg kalder det et panelprojekt, betyder det at billederne skal anvendes til kvalifikation i FEP (Federation of European Professional Photographers) og deltagerne skal således være indstillet på at panelet kan blive offentliggjort.

Jeg satser naturligvis på at skabe helt ekstraordinære, smukke og æstetiske kunstbilleder. De eneste krav til dig er at du er gravid og har lyst til at medvirke til at skabe billeder, der bryder grænserne for det, man normalt ser. Du er velkommen til at kigge ind i studiet, ringe på 23 44 87 75, eller skrive til mig på michael@billedmageren.dk.

Vi har lavet en lille belønningspakke, så det også kan være attraktivt for dig, hvis du ønsker graviditets- og newborn-optagelse i studiet. PS.: Vi skal naturligvis nok sørge for at optagelserne foregår på betryggende vis og på steder, hvor der ikke er nysgerrige tilskuere.


Relaterede dokumenter:

Graviditetsfotografi som kunst – sidste udkald

Er du gravid eller kender du en der er det? Så har du her muligheden for at være deltager i et helt unik graviditetsprojekt..


Læs mere
Pregnant on Location – skal du være blandt de sidste 3 deltagere?

Er du gravid og har du lyst til at deltage i dette fantastiske projekt, der sætter en ny standard for graviditetsoptagelser on location, så er det bare med at kontakte os, så du kan få en af de eftertragtede pladser .


Læs mere