top

Grønblog

22. april 2014

Pregnant on Location – skal du være blandt de sidste 3 deltagere?

I maj sidste år påbegyndte vi projektet Pregnant on Location, og vi mangler nu kun 3 deltagere!.

Er du gravid og har du lyst til at deltage i dette fantastiske projekt, der sætter en ny standard for graviditetsoptagelser on location, så er det bare med at kontakte os, så du kan få en af de eftertragtede pladser ;-).

Vi laver smukke, æstetiske og kunstneriske billeder med dig i centrum. Vi har taget gravide over det ganske land – vi mangler dog Bornholm i denne omgang så hold dig ikke tilbage, selv om du ikke lige bor i nabolaget.

Vi forsøger at skabe billeder efter KISS-princippet – rene og enkle. Siden vi begyndte projektet, har vi set mange ‘fotografer’, der har ladet sig inspirere af vores koncept. Vi vil meget nødigt slås i hartkorn med de fleste (med meget få undtagelser) af disse billeder, der savner enhver form for indlevelse og kunstnerisk merit.

Det er ikke nok (for os) at jage en gravid ud i naturen eller i en gammel bygning bare for at være med på bølgen. Du skal have en ide med hvert enkelt billede og hvis du ikke forstår posering, lys og komposition, ender det typisk med en grotesk farceagtig opstilling, hvor den bedste kommentar er at den gravide var modig at kaste sig ud i et sådant eventyr. – Og nej, hos du bliver ikke klædt ud som en marengskage med lyserødt tylskørt og alverdens amerikanske ‘accessories’.


Relaterede dokumenter:

Graviditetsfotografi som kunst – sidste udkald

Er du gravid eller kender du en der er det? Så har du her muligheden for at være deltager i et helt unik graviditetsprojekt..


Læs mere
Graviditetsprojekt – deltagere søges

Jeg er på udkig efter 20 gravide henover sommeren og eftersommeren som har mod på at deltage i et panelprojekt, hvor vi skal lave graviditetsbilleder on location som det hedder på nudansk. Det betyder, at vi skal ud i ‘virkeligheden’ og skabe en serie kunstbilleder, hvori du indgår som gravid.


Læs mere