top

Grønblog

24. april 2014

Graviditetsfotografi som kunst – sidste udkald

Er du gravid eller kender du en der er det? Så har du her muligheden for at være deltager i et helt unik graviditetsprojekt. Vi har været i gang siden maj 2013 og har haft 17 kvinder ‘med i marken’ over hele landet..

Vi har bemærket at mange fotografer det ganske land over har ladet sig inspirere, men vi mener alligevel at vi har en anderledes og kunstnerisk indgangsvinkel til skabelse af æstetiske og smukke graviditetsbilleder..

Som det ofte er tilfældet med vores billeder kan du se at vi holder af enkelthed i kombination med et stærk grafisk element i kompositionen.

Vigtigst af alt er at vi ved hvordan vi skal posere kvinder så de fremstår elegante, velproportionerede og smukke, og vi bruger ikke alverdens staffage i form af tyldskørter og balloner mv., da det oftest kun skaber uønsket uro.


Relaterede dokumenter:

Graviditetsprojekt – deltagere søges

Jeg er på udkig efter 20 gravide henover sommeren og eftersommeren som har mod på at deltage i et panelprojekt, hvor vi skal lave graviditetsbilleder on location som det hedder på nudansk. Det betyder, at vi skal ud i ‘virkeligheden’ og skabe en serie kunstbilleder, hvori du indgår som gravid.


Læs mere
Pregnant on Location – skal du være blandt de sidste 3 deltagere?

Er du gravid og har du lyst til at deltage i dette fantastiske projekt, der sætter en ny standard for graviditetsoptagelser on location, så er det bare med at kontakte os, så du kan få en af de eftertragtede pladser .


Læs mere