top

Grønblog

30. april 2014

International shoot til album med Lisa Tjalve og Heinz Walter Florin

I begyndelse af året havde vi besøg af den danske verdenssopran Lisa Tjalve  og Heinz Walter Florin i forbindelse med optagelse til et nyt album med musik af forlængst afdøde Walter Jurmann. 

Og hvem er nu lige han? Denne østrigsk fødte komponist havde sin storhedstid i 20’erne, 30’erne og 40’erne hvor han flygtede fra nazisterne fra Berlin til Paris og videre til Hollywood, hvor han skrev musik til en lang række storfilm. Jurmanns enke har besluttet at Walter Jurmanns musik ikke skal gå i glemmebogen, og Lisa akkompagneret af Heinz Walter på flygel har genindspillet en række af Jurmanns største hits. 

Vi er naturligvis beæret over at folkene bag en international musikudgivelse har fundet vej til lille, ydmyge Aarhus og fravalgt metropolen Berlin, når det drejer sig om at lave billeder til pladens cover.I takt med Jurmanns storhedstid er billederne skabt i en retrostemning, der forhåbentlig bringer tankerne tilbage på tiden før 2. verdenskrig. 

For at skabe den rette stil og stemning havde vi superassistance fra MUA Britt Morsing, der lavede en helt tidstro og fantastisk styling.s.