top

Grønblog

7. oktober 2014

Medaljestorm i Art Studio

Lærke holdt igen sit indtog i Art Studio med eftertryk. 2 guldmedaljer, 1 sølv og 1 bronze, da hun for blot anden gang deltog i Art Studios årlige billedkonkurrence.

Michael, der tidligere har taget temmelig godt for sig af medaljerne i den årlige konkurrence, blev i lighed med sidste år henvist til andenpladsen for så vidt angår medaljer. Selv om antallet var det samme, var metallet fordelt på en sølvmedalje, to bronze samt et diplom. Og det er ikke så ringe endda :-).

Lærke hentede den ene guldmedalje i kategorien Digitalt landskab/arkitektur, hvor hun lige snuppede sølvmedaljen i samme åndedrag. Den anden guldmedalje faldt i kategorien ‘Vi ser rødt’, mens bronzemedaljen kom i hus i Frit Emne.

Michael fik sin sølvmedalje i kategorien ‘Vi ser rødt’, mens en bronzemedalje blev hentet i kategorien ‘Den lille sorte’. Den anden bronze faldt i kategorien Digitalt landskab/arkitektur, og sidst men ikke mindst modtog Michael et diplom i kategorien Frit Emne.


Relaterede dokumenter:

Guldmedalje til Michael

Rent faktisk fik Michael guldmedaljen ved gennemgang af årets bedst placerede billeder der ikke havde fået en guldmedalje i første omgang. Og hvordan kan det så være?.


Læs mere
Internationale hædersbevisninger i sommervarmen

Man skulle synes at sommeren er et sikkert hit i Bourgogne! Sol, varme og god fransk vin hører nærmest uløseligt sammen. Men som de siger ‘en svale gør ingen sommer  ;-).  

Men denne juli-sommerdag faldt der på 6 timer mere regn end i hele juli i et normalt år. Temperaturen mindede mest af alt om et forkølet dansk aprilvejr.


Læs mere
Lærke brager ind i Art Studio med bravour med Michael i hælene

Ved sidste weekends midtvejsmøde i Art Studio blev den forsinkede årlige billedkonkurrence afholdt. Eventen foregik på Slottet i Horsens, måske bedre kendt som fængslet og onde tunge vil vide, at det var tyveri ved højlys dag, ja så mange medaljer tog Lærke sig af i sin debut i den årlige billedkonkurrence.


Læs mere
Lærke og Michael henter prestigefuld QEP anerkendelse i FEP

Lærke Grønborg og Michael Grøn sørger for, at danske fotografer endnu engang sætter igen Danmark på det europæiske fotograflandkort.


Læs mere
Michael henter guldmedalje igen igen

Tågen begynder at lette og trætheden at sætte ind, men når man samtidig får at vide at man (Michael) fik en guldmedalje i FEPs årlige billedkonkurrence, så kan man pludselig lidt mere alligevel.


Læs mere