top

Velkommen til vores verden

Vi ved godt, at vi ikke har mange sekunder til at fange din opmærksomhed, men vi vil alligevel gerne lidt mere end bare at vise fantastiske billeder.


Vi laver mange forskellige typer billeder, men fællesnævneren for alle billeder med mennesker er at de ser ud til at føle sig godt tilpas. 

Man kan kunne kalde det:

Fotografi med empati eller mindful photography

Man kunne også kalde det sund fornuft eller respekt for andre mennesker.


Lærke Grønborg

 • CAP Master, QEP,  M>photo-dk, LSWPP 
 • Fotograf - afgangseksamen Viborg 2011 
 • Fotografelev 2007-2011 
 • Licentiate i Society of Wedding and Portrait Photographers i 2008 
 • Master photo-dk/dansk fotografisk forening 2009 
 • Årets Fotografelev 2009/10 Dansk Fotografisk Forening 
 • Årets Fotografelev 2010/11 Dansk Fotografisk Forening 
 • QEP - Qualified European Photographer - 2013 
 • CAP Master 2015.

Michael Grøn

 • CAP Master, SQM>photo-dk, QEP, ASWPP 
 • Autodidakt fotograf, godkendt som mester i 2008 
 • Startede med at fotografere i 1976, men først fotografi som erhverv fra 2005
 • Årets Fotograf 2007 i Dansk Fotografisk Forening 
 • Årets Fotograf 2008-09 i Dansk Fotografisk Forening 
 • Associate i Society of Wedding and Portrait Photographers i 2008 
 • International Glamour Photographer of the Year 2008 SWPP 
 • Supreme Qualified Master - dansk fotografisk forening 2009 
 • QEP Qualified European Photographer i Federation of European Photographers 2009 
 • QEP Qualified European Photographer i Federation of European Photographers 2013.
 • CAP Master 2015


Vi vil gerne fortælle dig lidt mere om, hvad det er, vi gør, 

som gør, at vi adskiller os fra de fleste

Det, der ser let og selvfølgeligt ud indefra, kan virke uoverskueligt og kompleks set udfra. Vi forsøger ikke at komplicere tingene, og hvis vi bruger fagtermer eller tekniske ord, du ikke forstår, så bare spørg.

Når vi bruger tid - både her og i studiet - på at forklare, hvad vi gør og hvorfor vi gør det, er det fordi vi er af den opfattelse, at når du forstår, hvorfor vi gør, som vi gør, så har du lettere ved at finde dig til rette foran kameraet, lettere ved at slappe af.

Vi har meget på hjertet og du har sikkert mange spørgsmål. Vi har forsøgt at samle svar på nogle af de spørgsmål eller forhold, som du som kunde eller interesseret oftest er i tvivl om. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.


Vi kan noget bag ved kameraet, som får dig foran kameraet til at opleve

Velfølelse


Lad det være sagt med det samme - vi har valgt at fokusere på kvalitet og kun kvalitet. Heldigvis er der stadig flere, der kan se, at det gode fotografi ikke behøver at koste ret meget mere end alternativet. 

 Lad dig inspirere her og lad os så sammen skabe dit unikke billede, som du vil glæde dig over hver dag resten af livet.

Nettet er kun en midlertidig repræsentation af billeder. Kvalitet skal opleves direkte på fotografisk papir uden filter. 

Besøg os i studiet og få ved selvsyn en anderledes oplevelse af fotografi. 

Billeder med kærlighed fra fotografer, der elsker at skabe billeder. 

 Med kærlig hilsen Michael Grøn & Lærke Grønborg .

Mission

Vi deler et fælles værdigrundlag, når det gælder fotografi - en fælles lidenskab for at skabe billeder, der går langt ud over det sædvanlige. Og vi accepterer ikke det næstbedste. Hvad der er det bedste i dag, er ikke nødvendigvis det bedste i morgen. Vi ved at udvikling er et spørgsmål om læring - livslang læring. Vi deltager derfor løbende i workshops og kurser og vi glemmer ikke at lege os til ny viden. Vi holder hinanden til ilden, fordi vi ved, at udvikling kræver, at man til stadighed søger nye veje og tænker anderledes. Vi bestræber os på altid at opnå resultater, der skaber glade og tilfredse kunder - selve grundlaget for at vi kan skabe et eksistensgrundlag for et arbejde, der også er en lidenskab og en hobby. Den, der står stille, mens verden bevæger sig, går i virkeligheden baglæns Vores mission er at følge med udviklingen så de billeder vi leverer afspejler det bedste inden for fotografi. Ikke kun skal den ydre kvalitet til enhver tid repræsenterer den højeste tekniske standard, men den indre kvalitet skal være tidssvarende og vedkommende i samtiden. Alt i alt, billeder af og med kærlighed fra os til dig.

Vision

Hvis ikke fotografer skulle have visioner, hvem skulle så! Visionen er at skabe iøjnefaldende, vedkommende billeder af høj fotografisk kvalitet. Dermed ikke sagt at det klassiske portræt ikke kan være lige så vigtig som det moderne nyskabende bryllupsbillede. Vigtigst er det - klassisk eller moderne - at billederne aldrig er ligegyldige. Godt nok er ikke godt nok. Der er aldrig før skabt så mange billeder som i dag. Der er heller aldrig tidligere skabt så mange ligegyldige billeder. Der er i vidt omfang tale om kvantitet frem for kvalitet. Vi forsøger at gå mod strømmen og kæmpe for det gode fotografi. Vi vil skabe det billede, som du har lyst til at hænge på væggen. Vi sælger ikke vores billeder, kun du kan købe dem. Og, nej, kvalitet kan og skal ikke gradbøjes.

Et indblik i vores verden

Fraklip og BTS - mest for sjov