top

 

Sæt skub i karrieren!

BILLEDET DER SÆLGER DIG


  

Vi øger dine odds - med det rigtige billede

Når du reflekterer på et stillingsopslag, vil din ansøgning ligge side om side med en bunke andre ansøgeres, og ofte vil kvalifikationer på jeres CV være mere eller mindre identiske. 

Det kan derfor være en lotteri, om du bliver 'udtrukket' til samtale. Vi vil gerne være med til at fjerne eller mindske dette element af tilfældighed.


Vi ved, at det for mange er grænseoverskridende, men lad være med at bekymre dig. Vi skal nok fortælle dig, hvordan du skal poseres, hvad du skal have på osv. for at du får det billede, som du selv tror på kan sælge dig.

Spørgsmål? Du finder spørgsmål og svar på de meste nederst under galleriet.


Bemærk at de portrætter, der vises i jobprofil-gallerierne, ikke nødvendigvis er lavet i forbindelse med jobsøgning. En lang række er lavet i forbindelse med eksempelvis profilbilleder til LinkedIn, mens andre er erhvervsportrætter. De viste billeder er udvalgt for at give dig et indblik i den type billeder, vi typisk skaber, når vi laver jobprofilbilleder. Nogle billeder er vist i forskellige udførelser og beskæringer for at vise dig de muligheder, som det enkelte billede rummer.

Galleri

Portrætter der bringer dig videre!


 

Er der forskel på et jobprofilbillede og et erhvervsportræt?

I høj grad. Mens erhvervsportrættet afspejler den jobfunktion, man har når man er i arbejde, skal dit jobprofilbillede vise, hvem du er som person.

Mens dit CV taler sit eget sprog, er det vigtigt at du får kommunikeret, hvilken personlighed der står bag den faglige profil og den historik, der kan udtrækkes af bogstaver og tal.


 

Vær proaktiv i din jobsøgning!

Vis at du kan tage initiativ og gøre en forskel.

FAQ - hyppigt stillede spørgsmål

Hvad koster det?

Naturligvis et vigtig spørgsmål, som du kan finde svar på i vores prisliste.

Vi har valgt at lave jobprofilløsningen til de mennesker, der står i jobsøgningssituationen. Vi har prissat meget skarpt set i lyset af at du som jobsøgende ikke kan trække udgiften eller moms fra. Jobprofil er således alene henvendt til jobsøgende, og ikke beregnet til kommerciel brug.

Får jeg billeder digitalt?

Ja, du får dit udvalgte billede (eller udvalgte billeder, hvis du ønsker mere end et) digitalt, således at du kan bruge det direkte i en ansøgning eller på nettet. 

Du modtager en download-fil, hvor der findes en lille højopløselig fil og tre weboptimerede udgaver. Du skal huske at downloade filen inden den anførte tidsfrist.  

Er jobprofil en slags pasbillede?

Desværre findes der mange jobprofilbilleder, der lige så godt kunne betegnes som et pasbillede: standardiseret, kedeligt og uengagerende. Ikke hos os. Vi skal sammen lave et billede, der afspejler din personlighed. Du får en masse tips og gode råd baseret på mange års erfaring, som hjælper dig med at finde det rigtige udtryk på dit billede. Megen af den viden du får omkring posering og kropssprog under optagelsen kan komme dig til god nytte, når du skal til jobsamtale.

Jeg er aldrig god på billeder!

Vi ville være rige, hvis vi blot fik en krone for hver gang vi hørte denne bemærkning eller de mange variationer, der findes over dette tema. 

Bare rolig - det er det vi kan: - vi får dig til at se godt ud på billedet. - vi får dig til at se ud, som du gerne vil ses. 

Det eneste vi kræver af dig, er at du lytter til det vi siger og gør som vi beder dig om. Hemmeligheden er 'mindful' fotografi eller empatisk fotografi. 

 Ingen er født fotogene, nogle er mere udadvendte end andre og har lettere ved at finde en passende grimasse. Men det er lige netop grimassen vi vil undgå. 

 Vi vil fange den rigtige dig. Og tro os, det er ikke atomfysik, når man ved, hvad man gør. Prøv at checke billederne i vores gallerier. 

Vi laver meget forskelligt med mennesker i alle aldre og uanset alder og køn er der en fællesnævner, der binder det hele sammen. 

De ser alle ud som de er godt tilpas, som om de er herre over situationen. 

Vi betegner dette som 'velfølelse', og når du oplever denne velfølelse, bliver dit portræt godt. Præcist som det du altid har drømt om. Den rigtige dig.

Hvad skal jeg tage på af tøj?

Gør dig nogle overvejelse om hvilket signal du ønsker at sende, og dermed hvilket tøj du skal have på. 

Jakkesæt med slips og silkebluser sender et mere formelt signal, mens striktrøjer og t-shirts giver et mere afslappet udtryk. 

Men der er mange små detaljer, der kan være afgørende for at skabe billedet af lige netop dig. Generelt gælder det, at jo mindre man lægger mærke til tøjet, jo mere lægger man mærke til din personlighed.  

Det er vigtig at du målretter budskabet til den type virksomhed, som du henvender dig til. 

Moderne tider til trods kan der stadig være stor forskel på resultatet afhængig af kønnet på den, der foretager udvælgelsen. 

Kunsten er selvsagt at finde den rette balance.Lad være med at tage tøj på der kan blive opfattet som flagrende og uroligt, provokerende eller uortodoks. 

Vigtigt er det at dit tøj er rent og pænt, nystrøget og uden fedtpletter og fnuller.

Hvordan skal jeg stå og hvad skal jeg gøre?

Lad være med at bekymre dig om det. Når du først er i studiet, skal vi nok fortælle dig alt hvad du har brug for at vide. Kropssprog er nemlig afgørende for andres opfattelse af dig, og vi kender de små nuancer, der gør forskellen, når andre skal aflæse dig (Du er naturligvis velkommen til frit at benytte dig af vores tips, når du så kommer til samtale :-).

Hvad må jeg bruge billedet til?

Du må bruge billedet til alle private formål fra jobansøgninger til private visitkort, fra LinkedIn til Facebook. Når du får arbejde, må din arbejdsgiver gerne bruge dit billede under forudsætning af at arbejdesgiveren betaler forskellen i pris mellem et jobprofilbillede og et erhvervsportræt. Dette gælder også, hvis du starter egen virksomhed.

Hvor lang tid tager optagelsen?

Jobprofilbilledet er i princippet det samme som et erhvervsportræt, men for at kunne holde prisen nede, afsætter vi kortere tid end det er tilfældet for et erhvervsportræt. Det tager typisk en god halv time, men undertiden kan der være individuelle forhold, der gør at det går hurtigere eller tager lidt længere tid.

Hvordan vælger jeg billedet?

Ved jobprofil vælger du billedet i umiddelbart forlængelse af optagelsen. Det kan være svært, men vi skal nok hjælpe dig med at finde det billede, der sælger dig.

Hvad omfatter optagelsen?

Jobprofil er som nævnt i praksis det samme som et erhvervsportræt, blot med den forskel at formålene er vidt forskellige. 

Jobprofilbilledet er prissat lavere og det betyder, at du kun kan vælge at få lavet dit billede på enten hvid eller sort baggrund. 

Du kan kun vælge et sæt tøj, og ingen evt. variationer med opsat eller udslået hår. Såfremt du ønsker flere variationer i tøj, hår, baggrund mv., beregnes der tillæg pr. variation.

Bruger I mine billeder til udstilling?

Kun hvis du giver os lov - er det korte svar. Og hvis vi glemmer at spørge dig, må du meget gerne 'melde dig selv' :-). 

 Alle de billeder, du ser i vores studie, her på vores website, på Facebook, Instagram osv. er billeder, som vores kunder har givet os lov til at bruge. 

 Hvis du ikke giver os lov (udtrykkeligt og skriftligt), så bruger vi ikke dine billeder. Vi kalder det frigivelse, og du skal skrive under på en erklæring, hvoraf det fremgår, hvad billedet kan bruges til. 

 Selv om fotografen altid ifølge dansk ret har ophavsretten til billederne, er det efter vores mening ikke ensbetydende med, at vi bare kan bruge billederne. 

 Vi bruger derfor kun billeder ifølge oplyst samtykke. Du skal være opmærksom på at du for så vidt er anonym, da ingen billeder navngives med personnavne. Det betyder, at man ikke kan søge på dit navn og finde billeder med dig - i hvert fald ikke fra os. Alle vores billeder er forsynet med et sessionnr. og et løbenummer, og det er således at anonymt for søgemaskiner. Hvis du tager dig selv på et billede på vores Facebook-side, vil det nok være så som så med anonymiteten :-).

Bliver mit billede behandlet?

Når du har valgt dit billede eller billeder, bliver de behandlet efter alle kunstens regler, det der med et fagord kaldes retouchering. Vi retoucherer altid meget nænsomt og på en naturtromåde, så du får ikke plastikhud eller bliver oversoftet hos os. Vi arbejder efter princippet, at hvis noget ikke er blivende og forsvinder igen om 14 dage, så fjerner vi det. Der kan dog være andre ting som f.eks. ar, misfarvninger, blodsprængninger, cellulitis, jordbær, som du ønsker enten skal fjernes eller dæmpes. Du skal bare gøre os opmærksom på, hvis du har noget, som fylder meget for dig. Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på at fordi noget er teknisk muligt er det ikke ensbetydende med det sker af sig selv. Du skal således selv spørge om det er muligt og bede os om at gøre det. I det omfang at retoucheringen ligger ud over vores normale retouchering beregner vi os et gebyr for dette. Du er altid velkommen til at spørge os, hvis du har særlige ønsker og det kan være en rigtig god ide at gøre os opmærksom på forhold som fylder meget i dit sind før optagelsen, så vi kan tage højde for det fra starten. Men lad være med at bekymre dig: vi ved godt at alle er forfængelige og gerne vil se godt ud på billederne, og det skal vi nok sørge for.