top

 

Graviditetsbilleder er ikke bare fotografi af en tilstand, 

men snarere forevigelse af en følelse eller en stemning. 

3 trimestre, 40 uger, 9 måneder


 

INTET ER SÅ SMUKT SOM EN GRAVID FANGET I DET RIGTIGE LYS -  i STUDIET ELLER ON LOCATION

Vores mål  er at indfange den følelse, som du oplever nu som gravid, og sikrer, at du - hver gang du ser på dit smukke billede - fyldes med glæde og minder.

Vi fanger dig med et blødt og helt specielt lys, der giver fascinerende graviditetsbilleder. 

Vi skaber graviditetsbilleder, som adskiller sig fra stort set alt andet. Uanset om du er til lyse og lette billeder på hvid baggrund eller intense og stemningsfyldte billeder på mørk baggrund, så kan vi noget som ikke alle formår.


Er du til grafiske graviditetsbilleder på sort baggrund eller stilfulde lyse mavebilleder på hvid baggrund, så skaber vi de billeder, der med garanti viser dig fra din smukkeste side.

Spørgsmål? Du finder spørgsmål og svar på de meste nederst under galleriet. Klik her


Galleri

Billeder af kærlighed skabt med kærlighed

 
 

Vi laver også kunstneriske gravidbilleder on location

Hvad er din drøm? Lad os skabe kunst sammen.


 

FAQ - hyppigt stillede spørgsmål

Jeg har en million spørgsmål og ved slet ikke om jeg vil have taget gravidbilleder!

Vi har igennem mange år taget smukke graviditetsbilleder og utallige gange hører vi fra kvinder, der ser vores billeder af gravide, at de ville ønske at de også havde fået taget eller havde turdet at få taget billeder. 

 Graviditet er et af de få absolutter i livet, og du kan ikke få taget billeder, når du først har født. 

For at hjælpe dig med at finde ud af om du overhovedet skal have lavet graviditetsbilleder, har vi lavet et helt E-magasin, hvor vi prøver i dybden at tage hånd om alle de spørgsmål, som vi sædvanligvis får stillet. 

Du kan bestille gravidmagasinet ovenfor. 

Hvis du ikke får svar på alle dine spørgsmål i magasinet eller på denne side, er du velkommen til at ringe til os eller besøge os i studiet.

Hvad koster det?

Naturligvis et vigtig spørgsmål, som du kan finde svar på i vores prisliste. Du kan bestille brochuren med priser længere oppe på denne side ved at klikke på linket og udfylde formularen. 

 Som udgangspunkt er koster de fleste graviditsoptagelser i studiet kr. 795,-. 

Dette dækker den tid vi bruger på dig i studiet og ved fremvisningen, når vi skal hjælpe dig med at finde det eller de rigtige billeder. 

Du betaler herefter for dine billeder alt efter størrelse. 

 Men det vigtigste spørgsmål er, hvad du får for dine penge. I skal vælge os på kvalitet og stil, der kendetegnende for os. Husk at du ikke kan tage dine graviditetsbilleder om, når først du har født!

Skal jeg være nøgen?

Nej, det skal du ikke. Det bestemmer du helt selv. 

Du kan vælge at være nøgen, have undertøj på eller et stykke fint tyndt stof, og der er også nogle, der har en stramt siddende kjoler på. 

Det er din afgørelse. 

Det vi ikke laver at gravidbilleder med amerikanske marengskjoler eller andre rekvisitter, hvor man knap kan se, om du er gravid.

Jeg er ikke god på billeder og jeg føler mig alt for stor?

Det eneste du skal gøre er at komme. Vi skal nok få dig til at glemme at du ikke tror, at du er god på billeder. 

 Vi ved, hvordan man sætter lyset i forhold til kroppen, så lad være med at bekymre dig, og overlad det til os at sørge for, at du får smukke, yndefulde og æstetiske billeder.

Hvordan bestiller jeg tid?

Du booker tid ved at give os et kald på 86 13 60 33, når du har din kalender foran dig. Så finder vi en tid, der passer til dig. 

Vær opmærksom på at vi kan være i gang med optagelse, og du kan så indtale en besked og oplyse dit nummer, så ringer vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også sende os en mail med et par mulige datoer og et kontaktnummer, så ringer vi til dig. 

Vi har valgt ikke at have online-booking, fordi det er vigtigt at vi hører hvad det er du gerne vil have. For at kunne rådgive dig bedst muligt stiller vi dig en række spørgsmål. 

Hvis der er større søskende, der skal være med på dit gravidbillede, så vær opmærksom på at vi anbefaler, at optagelser med små og mindre børn sker om formiddagen, før for mange indtryk går ind i de små hoveder.

Hvor foregår optagelsen?

Optagelsen foregår i studiet i Frederiks Allè 116 i Aarhus eller på en nærmere aftalt location, hvis du skal have lavet optagelse i naturen.

Hvordan foregår optagelsen?

Vi tager os rigtig god tid ved graviditetsoptagelser, så du kan følge med og slappe af. 

Vi har indlagt tid, så der er plads til pauser, hvis du har brug for det. 

 For mange er det grænseoverskridende at få lavet gravidbilleder og derfor er det vigtig at vi taler dig igennem hele forløbet, hvor vi forklarer hvordan du skal stå, hvordan du skal dreje, hvordan du skal holde hænderne. 

 Du skal således ikke selv 'finde på noget', men bare nyde det.

Jeg vil gerne have en større søskende med på et billede. Er det muligt?

Ja, det er bestemt muligt og vi anbefaler det fordi det giver en række fantastiske billeder. Det er en god ide at have en person, far eller mormor, der kan passe på barnet, når vi skal tage billeder af dig alene.

Jeg vil gerne have faderen med. Er det muligt?

Helt bestemt, det er en rigtig god ide og noget han bliver meget glad for senere - hvis han ikke allerede kan se, at det er en god ide. 

 Ved nogle førstegangsfædre møder man lidt modstand, fordi de tror, at det der med billeder bare er en 'pigeting'. 

Vrid armen om på ryggen af ham og slæb ham med, så klarer vi resten.

Hvor lang tid tager optagelsen?

Selve optagelsen behøver ikke at tage så længe - det afhænger meget af din fysiske tilstand. 

Men vi tager det med ro, således at du ikke lider overlast. Der skal være tid til pauser, hvis du bliver svimmel, og der skal være tid til at tage billeder med større søskende og faderen, hvis dette er relevant. 

Så det korte svar er afsæt 1½-2 timer til optagelse.

Jeg har et helt specielt billede i hovedet. Kan jeg få lavet det?

Hvis du har set et billede af en gravid, som du godt kunne tænke dig dit billede, er der intet galt ved at tage udgangsspunkt i et sådant billede. 

Hvis det er et billede, du har inden i hovedet, skal du blot beskrive det for os, så skal vi nok forsøge at gøre det på bedste vis.

Hvad med makeup?

Du skal blot have din helt almindelige daglige makeup på, og hvis du ikke bruger ret meget makeup, så er øjenskygge og eyeliner det vigtigst for at markere dine øjne. 

Hvis du er meget solbrændt, kan det være en god ide med lidt matterende puder på pande, kinder og næseryg, så vi undgår udbrændt områder. Vi kan sørge for en makeup-artist, hvis du ønsker dette. 

Det kræver at vi får korordineret din tid med en makeup-artist.

Hvad med appelsinhud, strækmærker og ar?

Når du har valgt dit billede eller billeder, bliver de behandlet efter alle kunstens regler, det der med et fagord kaldes retouchering. 

Vi ved godt at man som gravid føler sig mere sårbar, og kig på vores gravidbilleder og se godt efter: nej, du finder ikke noget af alle de ting du frygter, fordi vi har klaret det i retoucheringen. 

Vi retoucherer altid meget nænsomt og på en naturtromåde, så du får ikke plastikhud eller bliver oversoftet hos os. Vi arbejder efter princippet, at hvis noget ikke er blivende og forsvinder igen om 14 dage, så fjerner vi det. 

Vi fjerner evt. strækmærker, appelsinhud, ar, misfarvninger, blodsprængninger, osv, som du ønsker enten skal fjernes eller dæmpes. Du skal bare gøre os opmærksom på, hvis du har noget, som fylder meget for dig. 

Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på at fordi noget er teknisk muligt er det ikke ensbetydende med det sker af sig selv. Du skal således selv spørge om det er muligt og bede os om at gøre det. I det omfang at retoucheringen ligger ud over vores normale retouchering beregner vi os et gebyr for dette. 

Du er altid velkommen til at spørge os, hvis du har særlige ønsker og det kan være en rigtig god ide at gøre os opmærksom på forhold som fylder meget i dit sind før optagelsen, så vi kan tage højde for det fra starten. 

Men lad være med at bekymre dig: vi ved godt at alle er forfængelige og gerne vil se godt ud på billederne, og det skal vi nok sørge for.

Bruger I mine billleder til udstilling?

Kun hvis du giver os lov - er det korte svar. Og hvis vi glemmer at spørge dig, må du meget gerne 'melde dig selv' :-). 

Alle de billeder, du ser i vores studie, her på vores website, på Facebook, Instagram osv. er billeder, som vores kunder har givet os lov til at bruge. 

Hvis du ikke giver os lov (udtrykkeligt og skriftligt), så bruger vi ikke dine billeder. Vi kalder det frigivelse, og du skal skrive under på en erklæring, hvoraf det fremgår, hvad billedet kan bruges til. 

Selv om fotografen altid ifølge dansk ret har ophavsretten til billederne, er det efter vores mening ikke ensbetydende med, at vi bare kan bruge billederne. Vi bruger derfor kun billeder ifølge oplyst samtykke. 

Du skal være opmærksom på at du for så vidt er anonym, da ingen billeder navngives med personnavne. Det betyder, at man ikke kan søge på dit navn og finde billeder med dig - i hvert fald ikke fra os. 

Alle vores billeder er forsynet med et sessionnr. og et løbenummer, og det er således at anonymt for søgemaskiner. Hvis du tager dig selv på et billede på vores Facebook-side, vil det nok være så som så med anonymiteten :-).

Hvordan vælger jeg billeder?

Efter du har fået taget dine billeder, laver vi en aftale om fremvisning i studiet.

Fremvisningen foregår som hovedregel en anden dag - typisk et par dage efter. Ingen regel uden undtagelse, så hvis der er tale om en hasteordre kan udvælgelsen naturligvis ske i forlængelse af optagelsen forudsat at vi aftaler det på forhånd. 

 Grunden til ikke at vælge billeder samme dag som optagelsen er, at de fleste er godt trætte, når de har været i studiet, og det er derfor sund fornuft at komme en anden dag, når man er frisk og har et åbent sind. 

 Ved fremvisningen får du mulighed for selv at gennemse alle billederne, og udvælge dine favoritter. Når du har været billederne igennem, får du  al den rådgivning I har brug for for at træffe det rette valg. Vi kan bedst rådgive dig, hvis du har en ide om, hvor dit billede skal hænge eller placeres. 

Erfaringen viser, at det fremmer valget af billedet i den rigtige størrelse, hvis du har forberedt dig ved at kigge lidt på væggene derhjemme eller hvis det er en gave, hos modtageren. 

Du kan også tage billeder af de mulige ophængssteder med din mobil, så vi kan danne os et indtryk af, hvor de skal hænge. 

 Vær opmærksom på at vi ikke har fremvisninger om lørdagen.

Jeg kunne godt tænke mig at få lavet newborn. Hvad gør jeg?

Når du er inde til din graviditet, kan du lave en præbooking til din terminsdato. På den måde er du sikker på at få en tid inden for de første ti dage efter fødsel. 

Som du kan læse under newborn anbefaler at newborn-optagelser laves inden den 10. dag. 

Vi tager kun to newborn ind regnet efter terminsdato pr. uge og det er derfor vigtigt at du reserverer din tid.

Jeg kunne godt tænke mig at få lavet en Mit først år-serie. Hvad gør jeg?

Når du er inde til din graviditet, kan du lave en præbooking til din terminsdato, så vi kan fange anden del af Mit første år-serien, som er newborn. På den måde er du sikker på at få en tid inden for de første ti dage efter fødsel. 

Næste trin i Mit første år er 3, 6, 9 og 12 måneder, og der kan du bare booke tid hen ad vejen, da det er lettere at finde tid til disse fotograferinger (sammenlignet med newborn).