top

Herfra vores verden går

Grønblog

Blog

Side 5 af 5
   12345   

Besøg os på bryllupsmessen søndag d. 13. januar
12. januar 2013

Husk at vi udstiller i morgen i Scandinavian Congress Center fra kl. 12.00 til 17.00.


Læs mere
Lærke Grønborg laver igen forside til Gommen
10. januar 2013

Som det var tilfældet i 2011 har Lærke igen lavet et cover til magasinet Gommen. Og mens coveret i 2011 med Casper Elgaard blev lavet i studiet, er årets coverman – Peter Gorell – skudt on location i Blåvand i en stiv efterårsstorm..


Læs mere
Michael henter guldmedalje igen igen
22. december 2012

Tågen begynder at lette og trætheden at sætte ind, men når man samtidig får at vide at man (Michael) fik en guldmedalje i FEPs årlige billedkonkurrence, så kan man pludselig lidt mere alligevel.


Læs mere
Guldmedalje til Michael
12. december 2012

Rent faktisk fik Michael guldmedaljen ved gennemgang af årets bedst placerede billeder der ikke havde fået en guldmedalje i første omgang. Og hvordan kan det så være?.


Læs mere
Cover til magasinet Konfirmand
10. december 2012

Som omtalt på vores fb-side i sidste uge så lavede vi tidligere på efteråret et cover til magasinet Konfirmand, som blev udsendt til 465 skoler over det ganske danske land.


Læs mere
billedmagerens julekalender på facebook
4. december 2012

Hvis det skulle være gået din næse forbi, så er vi kommet på facebook. Nu var vi måske ikke de første på facebook, så vi må naturligvis ikke glemme, at der stadig er mange der holder sig på behørig afstand af dette nymodens stas ;-). Læs om vores julekalender her.


Læs mere