top

Herfra vores verden går

Grønblog

Blog

Side 4 af 5
   12345   

Lærke og Michael henter prestigefuld QEP anerkendelse i FEP
21. juni 2013

Lærke Grønborg og Michael Grøn sørger for, at danske fotografer endnu engang sætter igen Danmark på det europæiske fotograflandkort.


Læs mere
Graviditetsprojekt – deltagere søges
14. maj 2013

Jeg er på udkig efter 20 gravide henover sommeren og eftersommeren som har mod på at deltage i et panelprojekt, hvor vi skal lave graviditetsbilleder on location som det hedder på nudansk. Det betyder, at vi skal ud i ‘virkeligheden’ og skabe en serie kunstbilleder, hvori du indgår som gravid.


Læs mere
Mums & daugthers – deltagere søges
27. april 2013

Lærke er i gang med et projekt med arbejdstitlen ‘Mums & Daugthers’, og som titlen afslører at der er tale et projekt hvor en mor og datter fotograferes sammen. Lærke søger derfor deltagere, som har lyst til at være med til at lave en serie eksceptionelle billeder.


Læs mere
Manden der ikke kunne fotograferes
23. april 2013

Ja, titlen lyder næsten som en spionroman af John Le Carré eller Stieg Larsson, og at dømme på nedenstående persons karismatiske udstråling må der også være tale om en scenevant berømthed, der befinder sig som en fisk i vandet så snart projektørernes lys rettes mod ham.


Læs mere
Michael vinder første danske guldmedalje i FEP
18. april 2013

Søndag eftermiddag indtog Michael scenen i Stadt Theater i Gmunden i Østrig for at modtage hædersbevisning i form af en guldmedalje i FEP European Professional Photographer of the Year Awards. Samtidig fik Michael også et diplom for at være blandt de 10 finalister i konkurrencen om at blive årets fotograf.


Læs mere
Konfirmand – tid til invitation
1. marts 2013

Sig nærmer konfirmationssæsonnen og måske var det noget at erstatte de lidt kedelige købekort med en personlig invitation med konfirmanden selv på billedet.


Læs mere
Jobsøgning – har du billedet der sælger dig?
6. februar 2013

Det er ikke altid let at søge stillinger, og det er altid hårdt at få et afslag.Men måske du har forsømt at udnytte din største ressource – nemlig dig selv. Din personlighed og individualitet er det der skal sælge dig.


Læs mere
Familiestamtræet – en reproduktion med rystende hånd
30. januar 2013

Hvor tit er det lige, at man står med et dokument i hånden, der er mere end 150 år gammelt. Og når så papiret er så tyndt som bagepapir og skørt som havde man holdt det ind over flammer.


Læs mere
It’s a beautiful life … Livsglæde uden filter
25. januar 2013

Ja, det var jo nok ikke gået på facebook, men her forsøger vi at forsvare ytringsfriheden. Og hvem kan i sandhed bliver forarget over noget af det smukkeste i livet. Nej, vel sandt!


Læs mere