top

Herfra vores verden går

Grønblog

Blog

Side 1 af 5
   12345   

Workshop på Clausholm Slot
15. juni 2017

En fantastisk workshop med kolleger i Colour Art Photo på fantastiske Clausholm Slot.


Læs mere
Up where we belong
3. juni 2017

Vi havde for nyligt den store fornøjelse og det sjældne privilegie at komme helt tæt på det, de fleste kun ser en sjælden gang i flere kilometers højde. Lærke havde i forbindelse med sit projekt Mænd i Uniform fået en aftale på flyvestation Skrydstrup.


Læs mere
Medaljestorm i Art Studio
7. oktober 2014

Lærke holdt igen sit indtog i Art Studio med eftertryk. 2 guldmedaljer, 1 sølv og 1 bronze, da hun for blot anden gang deltog i Art Studios årlige billedkonkurrence.


Læs mere
Internationale hædersbevisninger i sommervarmen
31. juli 2014

Man skulle synes at sommeren er et sikkert hit i Bourgogne! Sol, varme og god fransk vin hører nærmest uløseligt sammen. Men som de siger ‘en svale gør ingen sommer  ;-).  

Men denne juli-sommerdag faldt der på 6 timer mere regn end i hele juli i et normalt år. Temperaturen mindede mest af alt om et forkølet dansk aprilvejr.


Læs mere
Original kollega snart aktuel med fantastisk bog
22. juli 2014

Kollega Nikolaj Lund har samlet en række af sine enestående musikkerportrætter i bogen “Everybody loves classical music, they just haven’t found out about it yet!”, som bliver udgivet d. 24. november.


Læs mere
Martin Eilertzen – musik med mening og lyd
1. maj 2014

Martin Eilertzen kan andet end se godt ud på billeder – han lyder også godt!

Og netop i dag – den 1. maj – udgiver Martin sin første EP.

.


Læs mere
International shoot til album med Lisa Tjalve og Heinz Walter Florin
30. april 2014

I begyndelse af året havde vi besøg af den danske verdenssopran Lisa Tjalve (læs mere her) og Heinz Walter Florin (læs mere her) i forbindelse med optagelse til et nyt album med musik af forlængst afdøde Walter Jurmann.


Læs mere
Graviditetsfotografi som kunst – sidste udkald
24. april 2014

Er du gravid eller kender du en der er det? Så har du her muligheden for at være deltager i et helt unik graviditetsprojekt..


Læs mere
Den lille forskel med den store virkning
15. april 2014

Vi bliver tit spurgt af vores kunder om hvad de skal tage på, når de kommer ind for at få lavet billedet. Og svaret er enkelt: KISS.


Læs mere